Dr. Alexander Schubel
Plant Manager DRAEXLMAIER Group

Sprijinul oferit de Loredana s-a dovedit un factor-cheie de succes pentru noi la DRAEXLMAIER Timisoara, care ne ajuta sa crestem catre nivelele urmatoare in directia unei culturi de organizatie moderna si orientata catre valori.
Marele castig pentru organizatia noastra adus de Loredana este dat de nivelul ei de empatie, deschidere si flexibilitate. Loredana are experienta bogata si abilitati in toate zonele de management al oamenilor, astfel ca ne sprijina cu workshop-uri, training-uri si sesiuni de coaching care implica mai multe nivele din organizatie, de la top-managementul fabricii pana la operatori.
Loredana isi dedica timpul necesar cu rabdare pentru toate tipurile diferite de personalitate cu care lucreaza, si in acelasi timp respecta cu strictete un set clar de principii si valori. Din acest motiv ea este foarte respectata de catre organizatia noastra ca un partener de discutii onest si de incredere.
Parteneriatul autentic pe care il avem cu Loredana ne permite sa avem succesul revolutionar de care ne bucuram in procesul nostru de transformare culturala.

Alexandra Jivan
Avocat Partener LEGAL FOR

Am avut marea bucurie de a afla ce inseamna coaching si mentoring de la Loredana Ghituica. Am pornit cu incredere pe acest drum alaturi de ea, stiind ca imi va fi alaturi un om cu experienta, un om practic, focusat pe gasirea de solutii concrete si nu in ultimul rand, un om extrem de cald. N-as putea sa spun care e secretul ei, insa ce stiu este ca la finalul sedintelor aveam o imagine clara asupra a ceea ce am de facut pe mai departe si imi gaseam linistea interioara care vine odata cu acel nou “colac de salvare”. Multumesc inca o data!

Andreea Hotaran
Purchasing Director

Dana, coach-ul meu,
Totul a inceput cu o discutie amicala cu Dana, cand i-am cerut un sfat, si mi-am dat seama repede ca ea are mult mai mult de oferit. Cu o intelegere profunda a comportamentului uman si excelente abilitati de a pune intrebarile potrivite, este capabila sa te indrume cu multa empatie si in tot acest timp sa lucreze cu calitatile tale, ajutandu-te sa te cunosti mai bine si sa ai incredere in tine. Am avut un start minunat Dana ca si coach si eu, in calatoria noastra impreuna pornita din nevoia mea de a gasi o noua perspectiva asupra mea in viitor.
Multumesc pentru impuls si pentru profesionalismul tau.

Raluca Indricau
Country Legal Specialist

Energică, fermă, rapidă în reacții și motivațională. O foarte fină atenție la detalii și o judecată limpede și ascuțită. Așa am cunoscut-o și am perceput-o pe Dana, încă de la primele întâlniri în Takata, în calitatea ei de Manager de Resurse Umane. Această poziție, într-o organizație atât de mare și cu atât de mulți angajați, a făcut ca la această listă de atribute să se adauge și o extrem de bogată experiență în ceea ce înseamnă relația de muncă, nu doar din punct de vedere juridic sau managerial, ci și uman, chiar psihologic, pe un fir cronologic ce urmează angajatul din prima zi de muncă până la încetarea contractului.
Probabil de aceea am fost foarte fericită să pot fi printre primii clienti ai Danei, având răspunsul pregătit încă înainte de a-mi fi adresată invitația de a participa la ședințele de coaching.
Sau probabil pentru că întotdeauna, în cei 8 ani în care am lucrat împreună, am fost curioasă să îi știu, sau măcar să intuiesc, o parte din metodele, din mecanismele interioare cu care a reușit să gestioneze timp de 15 ani una din cele mai mari organizații din vestul țării.
Primele ședințe mi-au confirmat din plin așteptările, mai ales datorită acureteții portretului meu profesional creionat, și cu cele bune și cu cele de ajustat. Aștept cu nerăbdare detalierea ambelor.
Spunea Andrei Pleșu că „Pentru formarea unui om sunt esențiale întâlnirile. Dacă nu ești atent, ratezi aceste întâlniri.”
Eu mă bucur că nu am ratat întâlnirea cu Dana!

Mihai Uscat
HR Manager

Am facut coaching cu Dana in timp ce lucram in echipa ei, ca Deputy HR Manager.
Imi amintesc cu drag prima intalnire de coaching, in care m-am prezentat cu o agenda (noua) si un pix, pregatit fiind ca la finalul intalnirii sa am un action plan cu deadline-uri destul de stranse (obiceiuri corporatiste de altfel) si…. SURPRIZA (mare trebuie sa recunosc), prima observatie a Danei fiind: Nu ai nevoie de agenda, intalnirea e despre tine. A urmat o ora de discutii „libere” credeam eu, iar la finalul intalnirii nu stiam ce sa cred…  ma simteam foarte bine, nu action plan, nu dead line-uri, dar cu un sentiment ciudat ca ceva s-a intamplat acolo, ceva ce nu puteam defini. Rapunsul a venit dupa cateva intalniri, cand privind retrospectiv, ceva subtil se schimbase la mine. Blocajele erau din ce in ce mai putine iar problemele din ce in ce mai usor de rezolvat. Multumesc Dana 🙂

Carmen Mircea
Head of Logistics DRAEXLMAIER Group

Coaching cu Dana
M-am bucurat din plin de sesiunile de coaching cu Dana.
Si nu doar pentru ca povestim si radem, chiar deloc.
Am abordat probleme dificile si sensibile, dar maniera de coaching a Danei este atat de empatica, atentia ei atat de focusata si capacitatea ei de a ajunge la radacina problemei este remarcabila.
Sesiunile urmatoare cu Dana m-au ajutat sa-mi dezvolt instrumente, metode si perspective noi, care nu doar mi-au imbunatatit remarcabil starea de bine emotional, dar au si pus baze solide pentru obiectivele mele.
Dana este deschisa, onesta, incredibil de intuitiva si una dintre cele mai calde persoane pe care le cunosc. Intotdeauna la sfarsitul sesiunilor de coaching ma simt mai increzatoare in puterile mele si am o noua motivatie de a-mi indeplini scopurile. Ma ajuta sa-mi redefinesc obiectivele si ma incurajeaza sa imi urmez visele.
Multumesc, Dana, pentru bucuria de a ne fi intalnit!